Απολαύστε τις διακοπές σας στην Πάρο, στις άνετες οικογενειακές μας σουίτες.

329 Junior Family Suite με θέα στον κήπο: Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα ξεχωριστό σαλόνι με 2 χτιστούς καναπέδες-κρεβάτια, μπάνιο με ντουζ και ιδιωτική βεράντα με θέα στον κήπο.

301-2 Standard Family Suite με εσωτερικό Jacuzzi και θέα στο κήπο: Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με Jacuzzi και διπλό χτιστό κρεβάτι, 1 ξεχωριστό σαλόνι με 2 μονά, χτιστά καναπέδες-κρεβάτια και το δικό του ιδιωτικό μπάνιο/wc με ντουζ. Επίσης έχει 1 ιδιωτική βεράντα & 1 ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στον κήπο.

325 Standard Family Suite με εξωτερικό Jacuzzi και θέα στο κήπο: Βρίσκεται στο ισόγειο και έχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό, χτιστό κρεβάτι, 1 ξεχωριστό σαλόνι με 2 μονά, χτιστά καναπέδες-κρεβάτια, μπάνιο με ντουζ και βεράντα με θέα στον κήπο & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Jacuzzi.

316-317 Superior Family Suite με εσωτερικό Jacuzzi και θέα στη θάλασσα: Βρίσκεται στο ισόγειο και έχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό, χτιστό κρεβάτι,1 ξεχωριστό σαλόνι με 2 μονά, χτιστά καναπέδες-κρεβάτια, μπάνιο με ντουζ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Jacuzzi και ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Όλες οι σουίτες διαθέτουν: ψυγείο, σκεύη κουζίνας και φούρνο μικροκυμάτων, A/C, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, δωρεάν Wi-Fi internet, πρωινό σε μπουφέ, πετσέτες για την πισίνα.

Περισσότεροι Τύποι Δωματίων: